Ionuț Badea este noul antrenor al echipei FC Argeș, în locul lui Nicolae Dică

43
0
Share:

Nicolae Dică a plecat de la FC Argeș, clubul anunțând mutarea în decursul zilei de luni. Dar, oficialii au mutat imediat și marți l-au numit în funcție pe Ionuț Badea, fostul secund al naționalei, anunță MEDIAFAX.

Citește și: FBI intervine direct în cazul Caracal! Doi agenți l-au ‘luat tare’ pe Gheorghe Dincă

Pe pagina oficială de facebook a echipei FC Argeș se arată: „Bine ai venit, Ionuț Badea!”, în timp ce siteul arges-sport.ro publică o declarație a lui Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeș. ”Astăzi am fost la Bucureşti împreună cu domnul primar Cornel Ionică şi am avut o discuţie cu Ionuţ Badea pentru postul de antrenor principal al echipei FC Argeş. Discuţia a fost constructivă şi de bun augur. Suntem foarte încrezători că vom bate palma şi că va fi noul antrenor al echipei noastre”.

Citește și: Dezvăluire scandaloasă. Copilul din România, închiriat unui neamț, pentru a fi abuzat sexual

onuț Badea a mai antrenat pe FC Argeș în perioada 2007 – 2009, când echipa era patronată de Cornel Penescu, iar în cariera sa a mai condus echipe ca Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu, U Cluj, FC Braşov, Oţelul Galaţi sau Concordia Chiajna, fiind și secund în staff-ul naționalei României.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER