Sign in / Join

Ion Viorel dă în gât FRF la DNA

598
0
Share:

Șapte luni de anchetă și pedepse pe măsură pentru jucătorii și oficialii clubului Gloria Buzău implicați în trucarea unor meciuri.

491571709_1280x720

Comisia de Disciplină a FRF a hotărât să dea pedepse ce însumează 14 ani şi 6 luni de interzicere a oricărei activităţi legate de fotbal, amenzile totale ridicându-se la suma de 960.000 de lei.

Antrenorul Ion Viorel a primit o suspendare de doi ani (cea mai mare), pe care a pus-o pe seama intenției sale de a candida la Primăria Buzău. Joi, cel poreclit „Vioară” a acuzat o puternică implicare a politicului în fotbal, afirmând că forul condus de Răzvan Burleanu are „o legătură de tip mafiot” cu PSD: „Voi denunţa legăturile de tip mafiot dintre conducerea FRF şi PSD, reprezentat de Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputaţilor! Miercuri, la miezul nopţii, precum hoţii la drumul mare, cei de la FRF m-au suspendat pentru doi pentru nişte acuzaţii pentru care nu există nicio probă, ci doar interese politice! Asta pentru că m-am înscris în lupta pentru Primărie (…) Nici nu ştiu ce rău şi-au făcut! Voi denunţa la DNA corupţia din FRF şi implicarea PSD, mă voi apăra total în faţa minciunilor aruncate acum, la finalul campaniei şi, în ciuda tuturor hoţilor şi corupţilor, voi câştiga Primăria Buzău!”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER