Ion Crăciunescu anunță că un jucător al lui Hagi este curtat: Craiova îl vrea pe Virgil Ghiță de la Viitorul

58
0
Share:

Gică Hagi a transferat pe bani buni în această vară şi mai poate ceda un jucător, cu o cotă bună de piaţă. Cel vizat de o mutare este Virgil Ghiţă (21 de ani), fundaş central, care ar fi pe lista de achiziţii a Universităţii Craiova, informează MEDIAFAX.

Citește și: Bogdan Licu, REACȚIE INCENDIARĂ după decizia CSM în cazul procuroarei Maria Pițurcă: ‘Nu înseamnă că e în regulă’

Informaţia a fost dată de Ion Crăciunescu, fost arbitru, care ar avea informaţii din club. Totul a plecat de la faptul că Ghiţă a fost trimis pe banca de rezerve de Gică Hagi, în meciul din prima etapă din campionat, cu Dinamo. “Pentru mine este un mare semn de întrebare ce se întâmplă cu Ghiţă. A încheiat sezonul extraordinar de bine la Viitorul, a fost unul dintre cei mai buni apărători în final de campionat. Toată lumea îl vedea şi la naţională. E rezervă. Craiova zicea că îl transferă, că se zbate să îl transfere. Poate sunt negocieri şi Gică Hagi se gândeşte să îl ţină pe bancă neavând limpezimea necesară după propunerea de a fi transferat la Craiova”, a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Vezi și: Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep cu Ordinul Național `Steaua României` în grad de Cavaler

Virgil Ghiţă este un produs al Academiei Gheorghe Hagi. A făcut pasul la prima echipă în 2017, iar de atunci a prins 35 de meciuri şi a marcat 4 goluri. Fundaşul de 1.86 m a fost în lotul României U21 la Campionatul European din acest an, dar nu a prins vreun minut.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER