Ioan Ovidiu Sabău a spus ce lipsuri au avut elevii săi în partida cu Dinamo

”U” Cluj și Dinamo au remizat, scor 3-3, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii, iar tehnicianul „șepcilor-roșii” nu a fost așa mulțumit de evoluția jucătorilor săi.

Ioan Ovidiu Sabău: „Nu mai avem dinamică”

La finalul meciului cu Dinamo, antrenorul celor de la ”U” Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a spus de ce nu a reușit mai mult formația sa în acest sezon. Nemulțumirile continuă, iar 11 jucători sunt la final de contract și ar putea să nu mai continue la gruparea ardeleană.

„Realitatea e cea care se vede. Am schimbat și sistemul la acest joc, am jucat un 4-3-1-2. Am vrut să alergăm adversarul, să nu ne retragem, să jucăm sus. Au fost câteva acțiuni frumoase.

Am avut acea teamă, foarte crispați. Nu mai avem dinamică, rapiditate în gândire, să meargă mingea repede. Greșim simplu, e presiunea. Asta ne este meseria. Ar fi trebuit să arătăm mult mai bine. Jucăm cu Voluntari, sperăm la un joc mai bun.

Contează (n.r. situația de la club), avem 11-12 jucători cărora le-au expirat contractele. Dacă nu li s-au înnoit, înseamnă că nu au convins. A fost discuții înainte de acest joc, vedem ce se va întâmpla când se va termina. Vedem cu conducerea ce va fi cel mai bine pentru club” a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului cu trupa bucureșteană.

Iubirea pentru Dinamo nu dispare, iar antrenorul lui „U” Cluj crede că echipa din Ștefan Cel Mare va redeveni puternică atunci când se va construi noul stadion.

„Noi mergem să câștigăm la Voluntari. Dinamo e un club pe care îl iubesc. Oricine a jucat pentru Dinamo simte ceva aparte. M-a format ca sportiv adevărat. Am rămas cu prieteni.

Eu am zis că atunci când se va construi acel stadion, Dinamo va redeveni acel club puternic” a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, ulterior remizei de pe Cluj Arena.

  • În urma rezultatului din Ardeal, Dinamo a urcat pe poziția a 14-a în clasament, loc de baraj, cu 22 de puncte, la egalitate cu FCU Craiova, care nu a jucat în această rundă deocamdată. De cealaltă parte, U Cluj se află pe locul 10, cu 30 de puncte.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Daniel Popa a surprins pe toată lumea după golul marcat cu Dinamo! La ce gest a recurs fostul atacant al „câinilor”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare