Invidios pe FCSB și Rapid, Adi Mutu o laudă pe Universitatea Craiova: ”E cea mai grea echipă”

Adrian Mutu (45 de ani) spune că CFR Cluj poate reveni în atenția suporterilor cu o victorie în fața celor de la Universitatea Craiova. Antrenorul fostei campioane este convins că CFR Cluj nu și-a spus ultimul cuvânt în lupta pentru titlu.

CFR Cluj începe playoff-ul de pe poziția a treia, sub FCSB și Rapid. Nicio problemă, spune Mutu, care este convins că echipa sa are puterea de a răsturna situația din clasament. Iar primul pas poate fi cu Universitatea Craiova.

Adi Mutu o vrea pe CFR lângă FCSB și Rapid

Mutu are toate motivele să spere la un start bun de playoff. Nu are probleme de lot, cu excepția lui Arlind Ajeti, iar prima etapă în cursa de urmărire a liderului o va disputa ”acasă”.

„Suntem pregătiți. Știm dificultatea și importanța acestui mini-campionat. Vor fi 10 meciuri ca 10 finale. Așa cum spune clasamentul, plecăm cu șansa a 3-a, dar convinși și cu încredere în forțele noastre. Sperăm să scoatem cât mai multe rezultate pozitive.

Este această rivalitate din București pe care o știe toată lumea, dar noi ne vedem de treaba noastră. Vrem să câștigăm fiecare meci și să adunăm cât mai multe puncte. Dacă se vorbește de lupta dintre FCSB și Rapid, iar noi suntem la un singur punct în spatele Rapidului, e clar că avem și noi șansa noastră.

Vrem să plecăm cu o victorie, chiar dacă ne așteaptă un meci foarte greu. Ajeti va lipsi cel puțin o lună, are o problemă musculară. Sperăm să îl recuperăm cât mai repede. El Kaddouri se antrenează cu echipa de o săptămână, va fi în lot”, a spus Adi Mutu la conferința de presă dinaintea partidei.

”Craiova e cea mai grea echipă”

”Craiova nu pierde de câteva meciuri, este o echipă de temut. Este tot timpul în lupta pentru campionat de mulți ani. E o echipă serioasă, pe care noi o respectăm foarte mult. Cred că e cea mai grea echipă pe care o puteam întâlni în prima etapă din play-off.

În momentul ăsta se vorbește mai mult de FCSB și Rapid, dar sunt sigur că dacă vom strânge puncte, se va vorbi și de noi. Trebuie să credem în șansa noastră până la sfârșit”, a mai spus Adrian Mutu.

  • CFR Cluj – Universitatea Craiova este programat sâmbătă, de la 20:00.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare