Sign in / Join

Internațional român, transferat de Arsenal Londra!

Share:

Juniorul Vlad Dragomir a semnat primul său contract de jucător profesionist. După ce și-a făcut ucenicia la Academia de Fotbal „Arsenal”, managerul Arsene Wenger i-a oferit românului un contract pe trei sezoane.

Dragomir

Londonezii au 13 titluri de campioană a Angliei în palmares, iar Dragomir a semnat cu ei la numai o zi după ce a împlinit vârsta de 17 ani. „Dragomir este specializat ca număr 10, dar poate juca şi pe ambele flancuri la fel de bine. Clubul Arsenal doreşte să-l felicite pe românul Vlad Dragomir pentru noul contract şi-i doreşte mult noroc în perioada pe care o va petrece aici”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

  • Internaţionalul român de juniori a fost transferat de gruparea antrenată de Arsene Wenger în vara lui 2015 de la ACS Poli Timişoara, când Arsenal a plătit către clubul bănăţean indemnizaţia de formare de aproximativ 100.000 de euro. Vlad Dragomir a împlinit 17 ani pe 24 aprilie.

Operaţiunea a fost intermediată de agentul de jucători Cătălin Sărmăşan, care a precizat: „L-am propus la Arsenal în urmă cu un an şi jumătate, timp în care l-au monitorizat cu atenţie. În opinia mea, Vlad este unul dintre cei mai talentaţi jucători din Europa în momentul de faţă”.

În Premier League, după 35 de etape disputate, Arsenal Londra ocupă locul 4, cu 64 de puncte, la fel ca Manchester City.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER