Sign in / Join

INML a descoperit ce problemă avea Ekeng!

1124
0
Share:

Specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală au descoperit că fostul jucător dinamovist Patrick Ekeng, decedat pe teren acum șase zile, suferea de grave probleme cardiace!

eleng

Rezultatele INML după disecţia făcută pe inima camerunezului arată că organul lui Ekeng suferea de mai multe afecţiuni patologice. Cu toate acestea, mai multe informații vor fi obținute abia peste două săptămâni, când vin rezultatele toxicologie.

În documentul semnat de medicii de la INML, inimii lui Patrick Ekeng i se face următoarea descriere: „Cardiomegalie (greutate cord – 570 de grame, dimensiuni – 14/11,5/7 cm) determinată predominant de hipertrofia ventricului stâng şi a septului interventricular (grosime maximă 2,4 cm)”. Mai mult, legiștii au descoperit că inima fotbalistului a prezentat şi anomalii precum „bridge-ing întins la artera coronară stângă şi la nivelul arterei coronarei drepte, dar şi hipoplazia ramului circumflex al coroanei stângi”.

  • În altă ordine de idei, soția camerunezului a mers, ieri la prânz, la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiată şi pentru a prezenta documente oamenilor legii care se ocupă de dosarul penal referitor la moartea soţului său.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER