Sign in / Join

Înfrângerea Simonei cu a 43-a jucătoare a lumii nu a fost la întâmplare

648
0
Share:

Simona Halep a fost eliminată în această după-amiază din sferturile de finală ale turneului de la Birmingham, unul dintre cele pregătitoare pentru Wimbledon. Românca a pierdut în fața franțuzoaicei Kristina Mladenovic, scor 6-2, 0-6, 6-7.

Mladenovic sărbătorește a doua victorie din carieră împotriva lui Halep, din tot atâtea posibile (Credit foto: Getty Images)

Mladenovic sărbătorește a doua victorie din carieră împotriva lui Halep, din tot atâtea posibile (Credit foto: Getty Images)

În primul set, Halep nu și-a pierdut serviciul. Mai mult, a reușit să câștige două ghemuri pe cel al adversarei, suficient cât să pună mâna pe primul set. A urmat, însă, încă un set, pe care Kristina Mladenovic și l-a apropriat fără să-i dea nicio șansă Simonei. La propriu, căci a fost 6-0 în favoarea Kristinei. În decisiv, cele două jucătoare au jucat de la egal la egal, fără ca niciuna să piardă pe propriul serviciu, până la 3-4. Au urmat două break-uri consecutive, dintre care primul reușit de franțuzoaică. Până la 6-6, atât Halep, cât și Mladenovic și-au câștigat ghemurile în care au servit. Câștigătoarea, Mladenovic, s-a decis în tie-break, scor 4-7.

Deși, înainte de începerea turneului, potrivit clasamentului WTA, Simona Halep era a treia cea mai bună jucătoare din lume, iar Kristina Mladenovic a patruzeci și treia, rezultatul meciului nu a fost o premieră între cele două. În prima întâlnire, anul trecut, și, de altfel, singura până la cea de astăzi, franțuzoaica a câștigat și mai clar, în două seturi.

Denis Șchiopu

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER