Informații ciudate și amuzante pe care probabil nu le știați despre sloturi

Share:

Jocurile de tip slot sunt printre cele mai practicate în cazinourile din întreaga lume. Se bucură de o popularitate crescută prin faptul că sunt ușor de practicat, fără reguli, sunt colorate și cu muzică antrenantă, individuale. E suficient să tragi de o manetă sau să apeși pe un buton pentru a pune în mișcare tamburii și apoi să aștepți afișarea rezultatului. Inclusiv în mediul online aceste jocuri sunt foarte populare și mult mai diversificate.

Însă istoria acestor jocuri este plină de informații ciudate, amuzante, mituri și povești pe care probabil nu le știți, dar vă invităm să citiți despre câteva dintre acestea.

Știați că jocurile mecanice de tip slot, situate lângă sau mai aproape de ușile de intrare ale cazinourilor, pot plăti mai mult față de altele aflate în incinta cazinourilor. Acest lucru ar fi adevărat, dar nu pentru a atrage oamenii așa cum tindem să credem, ci pentru că sunt mult mai des folosite de oameni, fiind considerate locații ”prime”. Jucătorii aleg să stea cât mai aproape de ușa de la intrare pentru a vedea când vin și prietenii.

Cu cât jucați mai mult la un aparat cu atât mai mult cresc șansele de câștig. Acesta nu este un mit, ci un adevărat bazat pe algormitul matematic ce stă la baza programării acestor jocuri. Funcționează doar la mașinile setate în procente, nu cu cote fixe. De menționat că șansele cu cresc semnificativ de la o rotație la alta. De exemplu, dacă ar fi o șansă de câștig din 100, cu fiecare rotație șansele ar putea crește cu 0.01.

Nu există mașini sau aplicații secrete care să vă ajute să câștigați la sloturi. Nu există dispozitive care să influențeze jocurile mecanice de tip slot să plătească mai des. Totul este matematic, bazat pe un algoritm calculat. Nu mai credeți toate miturile despre cum să câștigi mai repede și mai mult.

Se spune că sloturile din cazinourile clasice pot plăti mai des față de cele din online. Această informație este adevărată parțial, numai în ceea ce privește anumite mașini. Multe dintre sloturile aflate în cazinouri sunt setate procentual, în timp ce sloturile online au cote fixe. În concluzie, sloturile din cazinourile clasice ar putea plăti mai des, dar câștigurile sunt mult mai mici față de cele oferite de sloturile online.

Cu toate că sloturile sunt jocuri de noroc bazate 100% pe hazard, există profesioniști. Aceștia joacă zilnic, studiază jocurile, știu marjele și șansele de câștig. Toate aceste informații îi ajută să câștige de mai multe ori față de jucătorii ocazionali. Puteți și voi să exersați la magic 81 gratis, să vă familiarizați cu jocurile și cu modul de joc.

Este adevărat că există jocuri mai darnice și altele mai slabe în câștiguri, în funcție de modul în care au fost setate. Chiar și pe online, din miile de jocuri de tip slots, există unele setate să plătească mai des față de altele. Mai contează și marja de câștig a cazinoului. Unele pot fi setate să plătească procentual, altele sunt setate la cote fixe, oferind aceeași șansă la fiecare rotire.

Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți șansele de câștig. Nu, nu trebuie să încălziți moneda sau să jucați la anumite sloturi clasice sau online. Însă vă puteți șansele de câștig dacă sunteți cumpătați, fără a consuma alcool, fără a cheltui excesiv. Jucați pentru distracție și pariați doar sumele pe care sunteți dispuși să le pierdeți. Considerați că practicarea jocurilor de tip slot este un sport.

Share:

Leave a reply