Sign in / Join

Incredibilă lovitură: Mourinho, lăsat cu ochii în soare!

493
0
Share:

Vești nu tocmai bune din Anglia pentru Jose Mourinho. Conform „The Sun”, în cărți pentru a prelua gruparea Manchester United a apărut un alt manager, foarte la modă în ultima vreme.

Mourinho

Este vorba despre francezul Laurent Blanc, proaspăt campion în Ligue 1 cu PSG. „The Sun” scrie că oficialii lui United se tem că, dacă echipa va fi preluată de Jose Mourinho, antrenorul portughez îl va da afară pe Ryan Giggs, una dintre legendele clubului de pe „Old Trafford”. Astfel s-a ajuns la varianta Laurent Blanc, iar negocierile pare-se că au și început.

În vârstă de 50 de ani, Blanc antrenează la Paris din 2013 și are în prezent un salariu de 4,5 milioane de euro pe an. În acest sezon deja a cucerit titlul şi Cupa Ligii, iar pe 21 mai va juca și finala Cupei Franţei, împotriva lui Olympique Marseille.

  • Laurent Blanc a evoluat pentru finalul carierei la Manchester United, cei drept pentru un singur sezon (2002/ 2003), când a și cucerit campionatul Angliei. Alte echipe bifate de Blanc sunt Montpellier, Napoli, Nimes, Saint-Etienne, Auxerre, Barcelona, Marseille şi Internazionale Milano.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER