Incredibil! Românii merg la Euro 2016 în rate!

Share:

Echipa națională de fotbal s-a calificat la un turneu final după opt ani de pauză, o performanță care trebuia cinstită cum se cuvine de români.

Romania Andorra Diana_0053_resize

Și cum altfel decât prin prezența pe stadion, măcar la meciul de deschidere, cu Franța, programat pe 10 iunie? Ca să ajungă la Paris, 36% dintre românii care și-au cumpărat pachete turistice cu ocazia meciurilor de la Euro au ales să le plătească în …rate! S-au îndatorat ca să vadă Campionatul European. Sublim!

  • 2149 de euro de persoană costă cel mai scump pachet, care include bilete la toate meciurile României din Grupa A, transport cu avionul (Air France/ KLM), transferuri și cazare pentru 11 nopți în Franța (hoteluri de patru stele, cu mic dejun inclus). Doar 11% dintre fanii care vor fi prezenți în Franța au ales acest pachet!

Un studiu recent al Paravion arată că aproape jumătate dintre românii care și-au luat astfel de pachete turistice au optat pentru meciul de deschidere al competiției. Al doilea joc în preferința turiștilor a fost România – Elveția, programat pe 15 iunie, tot la Paris, în timp ce partida cu Albania (19 iunie, la Lyon) a fost ales de numai 20%. Și, atenție, nu se va merge în cuplu, căci numai 15% este ponderea femeilor din grupul celor care vor ajunge în Franța să susțină echipa națională!

Share:

Leave a reply