Sign in / Join

INCREDIBIL: Daum, votat selecționer de femei și „circari”

Share:

Avem selecționer la echipa națională. Îl cheamă Christoph Daum, are 62 de ani și mare parte din viață și-a petrecut-o între petreceri cu prostituate și interlopi și clinici de dezintoxicare.

bruleanu daum

Neamțul îndrăgostit de tot ce înseamnă praf alb a fost votat, joi, de un Comitet Executiv încropit la limită cu reprezentanții fotbalului feminin și cei ai fotbalului în sală. Cu alte cuvinte, femeile și „circarii” au votat antrenorul României!

 

  • La întrunirea de la Casa Fotbalului au fost prezente doar opt persoane dintre cele 15 care formează Comitetul Executiv. Decizia de numire a lui Daum în funcția de selecționer va fi atacată de cei care au boicotat votul, unul dintre multele motive fiind că Aurel Braşoveanu – reprezentantul Ligii a II-a – a fost condamnat definitiv şi nu mai are voie să ocupe postul de administrator în fotbal. Florin Prunea, unul dintre absenţi, a mărturisit că nu s-a prezentat la şedinţa C.Ex. ca formă de protest pentru că pe ordinea de zi nu au fost introduse două aspecte pe care le consideră importante, unul dintre acestea fiind neprezentarea contractului dintre FRF și Christoph Daum.
„Comitetul Executiv nu e statutar pentru că un membru e condamnat defnitiv şi irevocabil, e vorba despre domnul Auraş Braşoveanu. Indiferent de hotărârile luate, le vom ataca în civil, conform statutului FRF”, susține Florin Prunea. Pentru a se asigura că votul va fi valabil, membrii Comitetului Executiv au cerut avizul Departamentului Juridic al FRF, care a considerat că şedinţa este statutară!

 

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER