Incredibil! Ce făcea Horațiu Moldovan în anul 2020: „Aveam 2-3.000 de lei”

În vârstă de 26 de ani, Horațiu Moldovan are o adevărată poveste de viață, iar actualul portar de la Atletico Madrid a făcut o dezvăluire neștiută din viața sa personală.

Horațiu Moldovan a fost instalator în urmă cu 4 ani

Până să ajungă să fie idol la Rapid și să prindă transferul la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan a traversat momente grele. Portarul naționalei României a povestit că în anul 2020, în timpul pandemiei, a fost instalator alături de tatăl său, în perioada în care evolua pentru Ripensia Timișoara, în Liga 2.

Nu prea aveam oferte în Liga 2. Bani aveam cam 2-3.000 de lei. În pandemie, avea tata o firmă de instalații și am mers cu el vreo lună și ceva, l-am ajutat pe acolo. A început să-mi placă, nu m-am dat în spate de la muncă.

În pandemie am stat și am lucrat cu el. Lucrat e mult spus, am stat și l-am ajutat, i-am dat lucruri la mână. Am mai mers după materiale, tot ce se putea face. Tata a fost cel mai mare susținător al meu, atunci când nu mi-a fost bine„, a spus Horațiu Moldovan la podcastul ”Tare de Tot”.

CFR, Hermannstadt, Energeticianul, Sepsi, Ripensia, UTA, Rapid și acum Atletico Madrid sunt cluburile pentru care a evoluat Horațiu Moldovan.

Horațiu Moldovan rămâne la Atletico Madrid

Chiar dacă nu a apucat să debuteze pentru Atletico Madrid, Horațiu Moldovan a primit telegrama de convocare din partea lui Edi Iordănescu pentru turneul final din Germania.

Întrebat despre viitorul său, Horațiu Moldovan a dat un răspuns clar și a dezvăluit că nu se pune problema să schimbe echipa în această vară, chiar dacă au apărut zvonuri cu privire la acest subiect.

”Acum cred că o să fie și mai mari pretențiile de la mine. Astea au fost alegerile antrenorului, nu stă nimeni să-ți dea explicații. Da, sunt confirmat pentru următorul sezon. Nu s-a pus problema să plec”, a spus Horațiu Moldovan la podcastul ”Tare de Tot”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare