Încep problemele la Real Madrid! Starurile „Galacticilor” sunt îngrijorați după transferurile lui Mbappe și Endrick

La începutul acestei luni, Real Madrid a anunțat transferul lui Kylian Mbappe care se va alătura „Galaticilor” în această vară. Pe lângă starul francez, pe Santiago Bernabeu va mai ajunge și Endrick. Transferul lui Endrik în curtea”Galacticilor” este anunțat încă din decembrie 2022. 

Cu toate acestea, aceste două mutări par să nu fie atât de bine primite chiar de toți jucătorii. Starurile Real-ului, Vinicius Jr. și Rodrygo, își simt posturile amenințate.

Vinicius Jr și Rodrygo nu sunt mulțumiți de transferurile lui Real Madrid

Cele două super transferuri reușite de Real Madrid au părut a fi primite cu brațele deschise de către starurile lui Ancelotti. Însă, în realitate lucrurile nu ar sta chiar așa. Conform presei internaționale, brazilienii au început să considere aceste mutări ca pe niște amenințări asupra postului de titular al echipei.

Conform jurnaliștilor UOL, atât Vinicius Junior, cât și Rodrygo și-ar fi exprimat îngrijorările că aceste transferuri vor duce la scăderea minutelor lor de joc în tricoul lui Real Madrid.

Real Madrid, acord cu Lveny Yoro

Campioana Spaniei, Real Madrid, nu se oprește așa repede din transferuri! După ce i-a transferat deja pe Endrick și Kylian Mbappe, „Galacticii” au pregătit încă o lovitură perfectă.

Potrivit publicației spaniole Marca, campioana Spaniei a ajuns la un acord cu fundașul de la LOSC Lille, Lveny Yoro (18 ani).

În momentul de față, tot ce mai rămâne este ca cele două echipe să se înteleagă în privința sumei de transfer. Formația franceză și-ar dori să primească între 50 și 60 de milioane de euro pentru tânărul fundaș. Yoro va intra din această vară în ultimul an de contract cu Lille. Din cauza acestui detaliu, prețul poate să coboare la 35-40 de milioane.

„Galacticii” au insistat în transferul lui Yoro datorită faptului că Nacho Fernandez (34 de ani) va pleca de la Real Madrid, chiar dacă s-a zvonit că există șanse să rămână și să semneze un nou contract cu echipa de pe ”Santiago Bernabeu”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare