Sign in / Join

Încă un fotbalist a murit pe teren, în acest weekend!

597
0
Share:

Bernardo Ribeiro (26 de ani), un mijlocaş brazilian legitimat în țara natală la Atletico Friburguense, a decedat după ce s-a prăbuşit pe gazon în timpul unei partide amicale, iar medicii au indicat faptul că ar fi avut probleme cu inima.

ribeiro

Este al doilea fotbalist care îşi pierde viaţa pe terenul de fotbal în acest weekend, după camerunezul Patrick Ekeng, de la Dinamo, care s-a prăpădit vineri seară, la doar şapte minute după ce a fost trimis să joace de Mircea Rednic.

La fel ca şi în cazul lui Patrick Ekeng, mijlocaşul brazilian în vârstă de 26 de ani a fost transportat la spital de către medicii prezenţi la stadion, dar, în ciuda eforturilor, Bernardo Ribeiro nu a mai putut fi salvat. Medicii care l-au preluat au declarat că sportivul avea probleme cu inima. Momentan, nu a fost dat niciun verdict oficial în cazul ambelor decese.

Ribeiro a petrecut 12 ani la brazilienii de la Flamengo, club la care şi-a făcut junioratul, dar debutul oficial la seniori l-a avut in Albania, la Skenderbeu, echipă cu care s-a confruntat Dinamo Zagreb, echipa românului Alexandru Măţel, în preliminariile Ligii Campionilor. Apoi a ajuns în Australia, la Newcastle Jets, în Finlanda, la IFK Mariehamn, după care a revenit în Brazilia, la Inter de Lages. Mijlocaşul semnase cu Friburguense, club pentru care a jucat ieri într-un meci amical. Jucătorul avea o soţie, pe Katie Ribeiro.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER