Impecabili! Eroii României de la EURO 2024 s-au îmbrăcat la patru ace pentru nunta lui Denis Drăguș

Miercuri, 10 iulie, Denis Drăguș (24 de ani) s-a căsătorit cu Vanessa, alături de care are două fetițe.

Imagine specială postată de Denis Alibec

De la evenimentul lui Denis Drăguș nu puteau lipsi colegii de la naționala României, care au revenit în țară săptămâna trecută, după eliminarea din optimile de finală de la EURO 2024.

Prin intermediul unei fotografii postate pe rețelele sociale, Denis Alibec a vrut să le arate urmăritorilor că „tricolorii” pot fi și eleganți. Alături de atacant s-au aflat Florinel Coman, Nicolae Stanciu, Radu Drăgușin, dar și Alexandru Băluță, care nu a făcut parte însă din lotul ales de Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

Sursa foto: Instagram@denisalibec

Denis Drăguș l-a pus naș de căsătorie pe Marius Șumudică

Aflat într-un impas al carierei, Denis Drăguș a fost adus de Marius Șumudică de la Standard Liege la Gaziantep, iar această mutare s-a dovedit a fi una cât se poate de inspirată pentru internaționalul român. Fotbalistul a fost unul dintre cei mai buni marcatori din campionat și a obținut un transfer important la Trabzonspor, acolo unde va evolua din ediția următoare.

În tot acest timp, relația dintre cei doi a devenit una din ce în ce mai bună, iar Drăguș a ales să-l pună naș de căsătorie pe Șumudică. Atacantul a explicat cum a primit fostul său antrenor vestea, dar și ce îngrijorare a avut la început.

Inițial, s-a bucurat, apoi s-a gândit că se poate interpreta sau ceva. Era antrenorul lui Gaziantep la acea vreme. Eu l-am văzut ca pe un model, pentru că are o familie frumoasă. A fost alături de mine în foarte multe momente și cred că din acest motiv i se și spune tată spiritual. Pe mine m-a ajutat enorm și atunci ne-am gândit la asta. A fost foarte bucuros„, a spus Drăguș, potrivit Orange Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare