IMAGINI ULUITOARE! Unde a fost fotografiată soția lui Dan Petrescu, femeia pe care nimeni nu a mai văzut-o de mulţi ani! S-a zvonit că ea și celebrul antrenor ar fi divorțat în secret!

Adriana Petrescu (46 ani) este o apariţie rară. Mai ales la evenimentele mondene. Soţia lui Dan Petrescu apare atât de rar în public, încât s-a zvonit că ea şi fostul antrenor de la CFR Cluj au divorţat.

Adriana Petrescu şi Raluca Zenga, aparţiţii surprinzătoare la un eveniment monden

Adriana Petrescu și Raluca Zenga (42 ani) locuiesc în Dubai, iar cele două prietene au fost în centrul atenției la un eveniment, acolo unde au impresionat cu ținutele lor.

Cele două au îmbrăcat vestimentaţii în roz și negru. Au pozat la un eveniment de modă și au postat pe rețelele de socializare unde au avut parte de un val de reacții pozitive.

„Doamne, ce superbităţi”, a comentat cineva. „Ador ţinuta ta”, i-a transmis o utilizatoare, pe Instagram, soţiei lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu şi soţia, alături de fiica lor, Jennifer

Dan Petrescu merge şi el la Dubai când prinde câteva zile libere. În data de 22 decembrie 2023, tehnicianul şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de soţia lui, Adriana, şi de fiica lor, Jennifer.

Dan Petrescu, Adriana Petrescu şi fiica lor, Jennifer, au sărbătorit în Dubai această zi specială. Adriana Petrescu i-a făcut o urare superbă soţului ei, în ziua în care acesta a împlinit 56 de ani.

„La mulţi ani celui mai bun tată şi soţ! Îţi dorim o viaţă plină de iubire, bucurie şi succes. Te iubim!”, i-a transmis Adriana Petrescu soţului ei, pe contul de Instagram.

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală.

Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu”, a afirmat soţia antrenorului de la Jeonbuck, în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare