Imagini inedite din Germania! Jucătorii României au așteptat în gară pentru a merge la Munchen

România se pregătește de debutul la EURO 2024, luni, 17 iunie, contra Ucrainei, de la ora 16:00. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul Sportpesurse.ro.

Jucătorii României au plecat spre Munchen

Duminică dimineața, delegația României s-a îndreptat spre Munchen, acolo unde va avea loc duelul cu Ucraina. Prima reprezentativă a mers în gară și a așteptat trenul de la Wurzburg, pentru un drum de aproximativ 250 de km.

Tot astăzi va avea loc antrenamentul oficial, dar și conferința de presă premergătoare jocului cu Ucraina.

  • Primul 11 al României la EURO 2024, în opinia englezilor

Înaintea debutului la turneul final din Germania, România a fost analizată de către jurnaliștii englezi. Aceștia au publicat inclusiv un prim 11 pe care urmează să-l utilizeze Edi Iordănescu, gândit pe un sistem de 4-3-3.

Publicația Sports Mole, care este una de specialitate în ceea ce privește echipele probabile din competițiile europene, consideră că Edi Iordănescu va merge pe mâna lui Florin Niță în poartă, în timp ce Denis Drăguș va ocupa postul de număr 9, ajutat în benzi de Dennis Man și Valentin Mihăilă.

În rest, echipa de start a României este completată de jucătorii așteptați să facă parte din primul 11 al primei reprezentative.

  • Primul 11 al României cu Ucraina: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă.

Programul României la EURO 2024

17 iunie 2024

Belgia – Slovacia (Frankfurt)
ROMÂNIA – Ucraina (Munchen)

21 iunie 2024

Slovacia – Ucraina (Düsseldorf)

22 iunie 2024

Belgia – ROMÂNIA (Koln)

26 iunie 2024

Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt)

Ucraina – Belgia (Hamburg)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare