Îl mai țineți minte pe Junior Morais? Incredibil ce i-a făcut lui Lucescu!

639
0
Share:

Echipa Dinamo Kiev și-a asigurat cel de-al 15-lea titlu de campioană a Ucrainei, un record pentru fotbalul din țara vecină.

morais

În etapa a 23-a a primei ligi din Ucraina, Dinamo s-a impus la limită, scor 1-0, în fața celor de la Vorskla Poltava. Golul care a adus titlul la Kiev a fost marcat în minutul 36 de Junior Morais, fostul jucător al echipei Gloria Bistriţa. În urma acestei victorii, gruparea din capitala Ucrainei s-a distanţat la şapte puncte de Şahtior Doneţk, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Dinamo Kiev nu mai poate pierde titlul de campioană, după ce Metalurg Zaporoje, echipă pe care urma să o întâlnească în penultima etapă, s-a retras din campionat din pricina problemelor financiare. Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk se vor întâlni duminica viitoare, pe 1 mai, într-un meci care nu mai contează în clasament.

  • Este cel de-al 15-lea campionat cucerit de Dinamo Kiev, care are 13 titluri și în fosta ligă a URSS. De partea cealaltă, rivalii de la Şahtior au în palmares 9 titluri, dintre care opt au fost cucerite cu Mircea Lucescu pe bancă.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER