Ignorat de selecționer sau accidentat? Fotbalistul FCSB-ului n-a prins lotul în cele două meciuri ale naționalei

Risto Radunovic (32 de ani) a făcut parte din lotul Muntenegrului pentru amicalele cu Belgia și Georgia, însă fundașul FCSB-ului nu a prins lotul pentru niciuna dintre cele două partide.

Risto Radunovic a mers degeaba la naționala Muntenegrului

Titular incontestabil la FCSB în ultimii ani, Risto Radunovic nu are parte de același tratament și la naționala țării sale. Chiar dacă a fost convocat de selecționer pentru amicalele din luna iunie, fundașul stânga nu a fost inclus în lot și a privit meciurile din tribune.

În acest moment nu se știe exact dacă este vorba despre o decizie tactică a selecționerului din Muntenegru sau dacă este vorba despre o accidentare a lui Risto Radunovic. În cazul unor probleme medicale, FCSB are varianta David Kiki, fotbalistul ajuns chiar în această vară de la Farul.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Risto Radunovic pe 14 iunie, atunci când va avea loc reunirea FCSB-ului pentru noul sezon.

35 de selecții și un gol sunt cifrele fotbalistului de la FCSB în tricoul primei reprezentative a țării sale.

Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu Risto Radunovic: „M-am cam săturat să tot vorbim despre el”

Înțelegerea fotbalistului din Muntenegru cu FCSB va ajunge la final în iarna acestui an. Inițial, Gigi Becali i-a propus acestuia prelungirea contractului, însă Radunovic s-a arătat ezitant în a oferi un răspuns.

La acel moment, afaceristul de la „cârma” grupării campioane a dezvăluit că i-a oferit apărătorului de bandă un salariu de 15.000 de euro lunar, cu 5.000 de euro în plus față de cât primește în prezent.

Potrivit ultimelor declarații ale milionarului apărute în spațiul public, răbdarea sa a ajuns la final în cazul lui Risto Radunovic. Gigi Becali așteaptă în continuare un răspuns din partea fundașului, însă nu are de gând să transforme acest context într-o prioritate.

„Sincer, m-am cam săturat să tot vorbim despre Radunovic. Toată ziua mă tot întrebați despre el. Ce problemă să fie cu el? Acolo am adus deja un om, iar cu Radunovic s-a vorbit și i s-a propus o prelungire. Nu stăm să ne mai rugăm de nimeni. El mai are contract până la iarnă, iar apoi e liber să plece unde vrea. S-a vorbit o dată cu el, ce vreți să tot facem? Gata!”, a anunțat patronul lui FCSB, citat de prosport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare