Sign in / Join

ÎCCJ și Tribunalul București joacă ping-pong cu „Steaua”

940
0
Share:

Decizii cel puțin bizare în sistemul judiciar din România, dar ce mai este de mirare în țara asta, când de mai bine de un an încoace ni se dau peste cap orice reper și sistem de valori!?

FC_Steaua_Bucharest_bus

Puși să judece un apel făcut de CSA Steaua, magistrații Tribunalului București au decis că „Steaua București”, clubul finanțat de Gigi Becali, își poate păstra numele! Hotărârea nu este una definitivă, dar chiar și așa ea se bate cap în cap cu verdictul dat de ÎCCJ (instanța supremă din România), care a stabilit în decembrie 2014 că brand-ul „Steaua” – nume, palmares, istorie, drept de folosință etc – aparține definitiv și irevocabil Clubului Sportiv al Armatei! Greu de înțeles cum judecătorii de la Tribunalul București au putut să nu țină cont de o hotărâre a Înalte Curți de Casație și Justiție. Cum nu vorbim despre o decizie definitivă, este de așteptat să urmeze un nou termen la Curtea de Apel, iar apoi, nu-i exclus, o revenire la ÎCCJ. Unde, magistrații vor judeca încă o dată propria lor hotărâre dată cu doi ani în urmă! Ați înțeles ceva din sistemul judiciar românesc? Nici noi!

 

  • De la decizia ÎCCJ, cele două părţi (CSA Steaua și FC Steaua) au avut mai multe întâlniri pentru a discuta despre condiţiile de utilizare a mărcii Steaua, fără a ajunge la un acord concret. Conducerea MApN a solicitat FC Steaua zece la sută din totalul veniturilor pentru a-i permite să folosească marca, însă reprezentanţii grupării patronate de Gigi Becali au refuzat.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER