Sign in / Join

Ibrahomivic, acuzat că se dopa la Juventus Torino

497
0
Share:

Suedezul Ulf Karlsson, fostul antrenor al lotului naţional de atletism al Suediei, l-a acuzat pe starul Zlatan Ibrahimovici că ar fi fost dopat în perioada în care juca la Juventus Torino.

Zlatan_Ibrahimović

„Zlatan a luat în plus 10 kg în 6 luni în perioada în care juca la Juventus. Cred că era dopat, asta e părerea mea. Şi sunt sigur de asta! Este imposibil să pui 10 kg de muşchi într-un timp atât de scurt. Cred că asta era cultura clubului la acel moment. Şi Albin Ekdal a pus 8 kg în plus tot la Juventus. Au avut un doctor care apoi a fost suspendat 22 de luni”, a declarat Karlsson pentru ziarul „NWT”. La două zile distanţă, Ulf Karlsson a retractat cele spuse: „Să ne înţelegem. Eu nu-l acuz de ceva pe Zlatan. Eu spun doar ce făcea Juventus şi l-am nominalizat pe Ibrahimovici pentru că e un nume mare. Că e vorba de el sau de altul, nu contează,Zlatan a fost dat doar ca exemplu”.
Ibrahimovici a jucat la Juve între 2004 şi 2006 și nu a fost niciodată depistat pozitiv la un control doping, iar doctorul clubului din acea perioadă a fost achitat ulterior de orice vină.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER