Sign in / Join

Ibrahimovici a vânat cu Mutu, în România

551
0
Share:

Prieten bun cu Adrian Mutu încă din perioada în care cei doi făceau parte din lotul supercampioanei Juventus Torino, suedezul Zlatan Ibrahimovici a acceptat invitația românului de a petrece câteva zile pe plaiurile mioritice.

Ibrahimovici

Ibrahimovici a renunțat la „amicalul” Turcia – Suedia, disputat la Istanbul, pentru o partidă de vânătoare în inima Transilvaniei. De această acțiune s-a ocupat Adi Mutu, care a închiriat o cabană în apropiere de Toplița. Alături de cei doi a fost prezent și Eduard Stăncioiu, coechipierul „Briliantului” de la ASA Târgu Mureș.

Trei zile a stat în România atacantul PSG-ului, iar pentru această escapadă a primit acordul selecționerului Suediei. Zlatan a cerut o pauză de câteva zile, acuzând oboseala acumulată după ultimele meciuri disputate cu echipa sa de club. Erik Hamren l-a înțeles pe Ibrahimovici, iar Suedia a mers fără el la Istanbul, acolo unde a și pierdut „amicalul” cu Turcia, scor 1-2, partidă disputată joi seară. Marți, Ibrahimovici va fi pe teren în cel de-al doilea joc al nordicilor, cu Cehia.

În privința lui Adi Mutu, pentru el echipa națională pare un capitol închis. Cu toate că, la momentul transferului la ASA, își reafirma dorința de a prinde lotul pentru Euro, „Briliantul” are șanse minime să mai dispute vreo partidă sub tricolor.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER