Iata ponturile noastre „pe surse“ pentru cele mai reusite pariuri sportive!

47
0
Share:

Daca vrei sa castigi la pariuri sportive, e nevoie sa te concentrezi pe meciuri si sa te informezi temeinic despre fiecare competitie in parte. Dar secretul pe care doar cei mai buni pariori il cunosc este ca cel mai important element care te poate ajuta sa castigi este autocontrolul.

Iata doua ponturi care te pot ajuta in orice moment sa iti imbunatatesti performantele si sa eviti pierderile!

Mizeaza doar pe competitiile la care te pricepi!

Exista multi jucatori care comit greseala de a paria pe sporturi si pe competitii despre care nu stiu nimic. O fac fie pentru ca au auzit ca un prieten a castigat in acest fel, fie din dorinta de diversitate sau de a se familiariza cu un sport pana atunci necunoscut.

pariuri sportive

Niciunul dintre aceste argumente nu rezista unei analize rationale. Daca esti fan fotbal si urmaresti meciurile din campionatul Romaniei de ani de zile, joaca la pariuri sportive pe partide din Liga 1! Daca iti place tenisul si cunosti fiecare jucator din prima suta, incearca sa obtii castiguri din turneele ATP si WTA!

In schimb, daca simti nevoia sa te familiarizezi cu sporturi precum badminton, fotbal american sau speedway, incearca sa o faci „pe gratis”! Adica urmareste competitiile respective cel putin timp de cateva luni, inainte de a te gandi macar sa incepi sa pariezi! Altfel, incercarea de a obtine succes la pariuri sportive jucand in domenii la care nu te pricepi este, chiar de la inceput, sortita esecului.

Joaca doar atunci cand esti calm si gandesti rational!

Starea de spirit influenteaza in mare masura rezultatele obtinute la pariuri sportive. Indiferent daca pariezi inainte de inceperea competitiei sau preferi sa o faci live, in timp ce urmaresti partida sau cursa, este important sa fii concentrat si capabil sa iei cele mai bune decizii.

pariuri sportive

Exista mai multe greseli pe care jucatorii experimentati nu le fac niciodata. De exemplu, este total gresit sa incerci sa transformi pariurile intr-un refugiu, la care vii pentru a te calma dupa ce te-ai certat cu prietena sau ai fost facut „cu ou si cu otet” de seful de la serviciu. Nu numai ca nu te vei linisti, ci vei pierde sume considerabile. Alege o plimbare sau orice alta modalitate de relaxare si intoarce-te intr-o agentie sau pe un site specializat doar dupa ce ai scapat de furie si de frustrare!

Alte situatii in care exista un risc sporit de a lua decizii gresite sunt cele care urmeaza imediat dupa ce ai obtinut un castig major sau ai pierdut bani multi. In primul caz, capeti un plus de incredere in sine, te simti inspirat si ai tendinta de a juca pe mize mari, fara sa te informezi suficient. Iar un astfel de comportament te aduce rapid cu picioarele pe pamant, intrebandu-te cum ai pierdut ceea ce tocmai castigasei.

In situatia opusa, dupa ce ai inregistrat o pierdere, exista tendinta de a juca la recuperare. Adica de a paria repede pe evenimente cu cote mari, pentru a incerca sa recuperezi ceea ce tocmai ai pierdut. De fapt, in acest fel se irosesc cele mai mari sume de bani la pariuri sportive. Ai inregistrat o pierdere importanta? Cel mai bun sfat este sa te opresti si sa nu iti incerci din nou norocul decat dupa cateva ore bune.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO

Share:

Leave a reply