Ianis Hagi nu are vacanță! Ce face fotbalistul, aflat în România după eliminarea de la EURO 2024

Ianis Hagi (25 de ani) a fost alături de naționala României la turneul final din Germania și a jucat în toate cele patru meciuri ale primei reprezentative de la EURO 2024.

Ianis Hagi trage tare în sala de forță

După revenirea în țară, Ianis Hagi a intrat în vacanță și așteaptă nunta sa, care va avea loc duminică, 14 iulie. Până atunci, fotbalistul trage tare în sala de forță și a optat pentru un antrenor personal, același pe care l-a ales și Florinel Coman în ultimii doi ani, Dan Curtifan.

Ianis Hagi încearcă să se mențină în formă și pune accent în această perioadă pe exercițiile fizice și mai puțin pe cele cu mingea. Mijlocașul are însă un viitor incert, asta deoarece urmează să revină după împrumut la Rangers, însă scoțienii nu intenționează să-l păstreze.

Cum va arăta costumul de nuntă al lui Ianis Hagi

Cu câteva zile înaintea marelui eveniment, Ianis Hagi a fost dat de gol de către consilierul său vestimentar. De ținuta fotbalistului s-a ocupat Claudiu Mănescu, iar aceasta a dezvăluit că internaționalul român va avea două ținute elegante, iar ambele vor fi de culoare închisă, o nuanță care inspiră eleganță, dar și seriozitate.

„Ianis va avea două ţinute foarte elegante. Mai multe veţi vedea în ziua evenimentului. Ţinutele în primul rând se aleg în funcţie de stilul şi personalitatea fiecărei persoane în parte. Apoi, foarte importantă este locaţia evenimentului. Dacă evenimentul se desfăşoară în aer liber, pe malul mării, alegem o ţinută, cu lână, mătase, poate o ţinută lejeră. 

În schimb, când este un eveniment elegant, black tie, tot timpul mergem pe un smoking cu reverele din mătase naturală. Pantalonul, papion din mătase naturală. Asta înseamnă un dress code black tie. 

Ianis a trecut de nivelul acesta (n.r. de a alege din catalog). Ştie ce vrea. Împreună cu el am discutat şi ales detaliile în funcţie de stilul lui. Este un cunoscător în acest domeniu”,  a spus Claudiu Mănescu, potrivit Orange Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare