Sign in / Join

Iancu: „Nu vreau la Voluntari”

859
0
Share:

Transferul lui Gabi Iancu de la Steaua la FC Voluntari a picat. Deși cele două echipe s-au înțeles la bani, jucătorul a anunțat în această după-amiază că nu vrea să joace la echipa nou-promovată.

800.000 de euro. Cu atât este cotat Gabi Iancu pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de. (Credit foto: rpresssport.ro)

800.000 de euro. Cu atât este cotat Gabi Iancu pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de. (Credit foto: rpresssport.ro)

„Eu nu vreau să ajung la Voluntari. Dacă vreţi să mă daţi la o altă echipă în România, eu nu joc decât pentru Viitorul, echipa lui Hagi, unde m-am format. Dacă nu, mai bine ajungem la un acord să fiu declarat liber de contract”, le-a transmis Iancu conducătorilor Stelei, citat de Gsp.ro

Pe de altă parte, potrivit Mediafax, cei de la Voluntari anunță că mutarea nu se mai face din cauza banilor: „Transferul lui Gabriel Iancu a căzut. Motivul este faptul că, pentru acest sezon competiţional, Consiliul de Administraţie al FC Voluntari nu a aprobat sume pentru transferuri de jucători. Iniţial, în discuţiile cu oficialii FC Steaua se vorbea despre un împrumut al jucătorului, fără pretenţii financiare”, a spus Lucian Ionescu, directorul de imagine al echipei FC Voluntari.

În aceste condiții, celor două cluburi nu le rămâne decât să se resemneze. Potrivit spuselor lui Gigi Becali, de după meciul cu Partizan, patronul Stelei și președintele de la FC Voluntari, Robert Gherghe, bătuseră palma pentru 400.000 de euro.

De-a lungul carierei, Gabi Iancu a mai jucat la FC Viitorul, club de la care s-a transferat la Steaua, în iarna lui 2013, în schimbul sumei de 500.000 de euro. La acea vreme, Gigi Becali era convins că a dat lovitura cu aducerea fotbalistului de la Viitorul și anunța că i-a stabilit o clauză de reziliere a contractului de 25 de milioane de euro.

Denis Șchiopu

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER