I-a spus „pas” lui Dinamo ca să meargă în liga secundă din Spania: „E prima opțiune, înainte de absolut orice”

Conducătorii roş-albilor au încercat să dea marea lovitură şi să-l aducă pe Florin Andone în această vară. Atacantul de 31 de ani a refuzat oferta dinamoviştilor, pentru a juca în liga secundă din Spania.

Ultima dată la Eldense, fostul internaţional român are calea deschisă spre Cordoba.

Cordoba s-a întors în Segunda Division

După doar un sezon petrecut în a treia ligă din Spania, Cordoba a promovat în Segunda Division, în urma barajului cu Barcelona B. Aceasta a fost principala condiţie a lui Florin Andone, când a apărut varianta de a reveni pe ”El Arcangel”.

„Pot să vă asigur că dacă Cordoba va promova, va fi prima mea opțiune. Atâta timp cât clubul mă vrea, evident. Dacă clubul, conducerea sportivă și antrenorul mă vor, nu există nicio îndoială din partea mea. De fapt, aștept ca și cum nu ar exista ziua de mâine să promoveze.

Mi-ar plăcea să mă întorc la Cordoba și cred că acesta este anul în care ne-am putea reîntâlni. Dar nu depinde de mine, apoi sunt multe lucruri de discutat, pentru că nu este atât de ușor. Dar dacă Corodba este promovată și mă vrea, din partea mea, nu va fi nicio problemă. E prima opțiune, înainte de absolut orice”, a spus Florin Andone în presa spaniolă, preluată de digisport.ro.

De ce a plecat de la Eldense

Plecarea lui Florin Andone de la Eldense a ridicat mai multe semne de întrebare în Spania. Ibericii nu au înțeles de ce atacantul român a ales să plece, deși mai avea un an de contract cu fosta sa echipă.

„Vreau să precizez că nu am avut contract cu CD Eldense până în 2025, ci doar pe un an + un an opțional pentru obiective care nu au fost îndeplinite în cele din urmă. Astfel, rămân liber din 30 iunie.

A fost decizia mea exclusivă de a nu continua, iar clubul nu a ajuns la un acord cu mine pentru a părăsi echipa, așa cum se spune. Încă o dată, mulțumesc tuturor fanilor, am simțit o legătură specială cu voi încă din prima zi. Vă doresc toate cele bune!”,a scris Andone, pe Instagram.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare