Horațiu Moldovan s-a decis! Unde vrea să joace, după ce Diego Simeone l-a ignorat la Atletico Madrid

La începutul acestui an, Horațiu Moldovan (26 de ani) a ajuns de la Rapid la Atletico Madrid, în schimbul sumei de 800.000 de euro.

A fost un transfer surprinzător, dacă ar fi să ținem cont de talia clubului spaniol, dar și de saltul pe care l-a făcut Horațiu Moldovan, chiar dacă a avut evoluții remarcabile la Rapid și la naționala României.

Horațiu Moldovan rămâne la Atletico Madrid

Chiar dacă nu a apucat să debuteze pentru Atletico Madrid, Horațiu Moldovan a primit telegrama de convocare din partea lui Edi Iordănescu pentru turneul final din Germania.

Întrebat despre viitorul său, Horațiu Moldovan a dat un răspuns clar și a dezvăluit că nu se pune problema să schimbe echipa în această vară, chiar dacă au apărut zvonuri cu privire la acest subiect.

”Acum cred că o să fie și mai mari pretențiile de la mine. Astea au fost alegerile antrenorului, nu stă nimeni să-ți dea explicații. Da, sunt confirmat pentru următorul sezon. Nu s-a pus problema să plec”, a spus Horațiu Moldovan la podcastul ”Tare de Tot”.

Spaniolii au vorbit despre situația lui Horațiu Moldovan, înainte de EURO 2024

Despre situația lui Horațiu Moldovan au vorbit și jurnaliștii de la Mundo Deportivo, iar aceștia nu au putut trece peste lipsa de jocuri a portarului român. Ibericii consideră că acest lucru îi poate afecta soarta goalkeeper-ului inclusiv la prima reprezentativă, acolo unde Edi Iordănescu poate opta pentru varianta Florin Niță la EURO 2024.

Nu este ușor să fii în umbra unuia dintre cei mai buni portari din lume, Jan Oblak. Horațiu Moldovan știa însă asta de când a semnat cu Atlético de Madrid, iarna trecută. Dar e adevărat că a fost o ocazie atât de importantă, un tren care s-ar putea să nu mai treacă în carieră, încât a spus da fără să se gândească la asta.

Chiar știind că va trece de la a fi titular indiscutabil la Rapid București, la abia să mai prindă minute, eventual niciunul, așa cum s-a întâmplat, de fapt. Și asta în pragul unui Campionat European care s-ar putea pierde tocmai pentru că nu are prezență în echipa sa.

Acum, Edward Iordănescu este cel care are ultimul cuvânt. Va trebui să vedem care este portarul ales pentru Euro. Între Florin Niță și Moldovan se va da lupta pentru turneul final. Iordănescu i-a mai convocat pe Ștefan Tarnovanu, de la FCSB (fosta Steaua București), și pe Răzvan Sava (de la CFR Cluj). Amândoi sunt însă la început în tricoul primei reprezentative„, au notat spaniolii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare