Horațiu Moldovan, deranjat de critici: „Nu au jucat fotbal niciodată și comentează!”

Naționala României a ajuns la primul turneu final, după o pauză de 8 ani, iar elevii lui Edi Iordănescu au încheiat pe primul loc în campania de calificare, fără să cunoască eșecul.

Horațiu Moldovan și-a vărsat nervii pe criticii naționalei

Chiar și așa, selecționata României a primit unele critici în spațiul public, iar Horațiu Moldovan a răbufnit. Actualul portar de la Atletico Madrid nu înțelege reacția oamenilor, mai ales că prima reprezentativă și-a îndeplinit obiectivul și, într-un final, a încheiat campania de calificare într-o postură la care nici nu se gândea la început.

„Nici eu nu înțelegeam (n.r. reacțiile negative). Nu întelegeam de ce mulți din România nu aveau încredere. Și după ce ne-am calificat, ei tot găseau ceva ce nu a fost bine, ce nu a fost ok.

Noi am terminat pe locul 1, unde să terminăm mai sus? Ce pe loc? Am terminat într-o grupă cu Elveția, neînvinși! Elveția, care 100% poate să facă o figură foarte frumoasă la EURO. La noi mereu se găsesc oameni care nu au jucat fotbal niciodată și comentează. Stai prima dată să simți și tu sentimentul și după vorbești.

Noi am făcut o performanță, ne-am calificat după 8 ani. Mulți români nu mai aveau încredere în echipa națională și noi le-am aprins scânteia din nou”, a declarat Horațiu Moldovan, în podcastul „Tare de Tot”.

Horațiu Moldovan ar putea ajunge la Celtic

La jumătate de an de când a ajuns în Spania, Horațiu Moldovan se gândește să plece. Acest lucru se întâmplă deoarece este nemulțumit de statutul său, mai ales că nu a apucat să debuteze pentru Atletico Madrid.

Prima echipă interesată de Horațiu Moldovan în această vară este Celtic, însă nu este pentru prima dată când scoțienii îl vizează pe portarul român. S-a mai întâmplat și în iarnă, înainte ca goalkeeper-ul să ajungă la Atletico Madrid, de la Rapid, anunță britanicii.

La acea vreme însă, Celtic nu a putut concura cu Atletico Madrid în ochii lui Horațiu Moldovan, care a ales fără să se gândească un transfer în Spania. De această dată însă, scoțienii ar putea reprezenta salvarea românului, care are șanse mici să-i ia fața titularului Jan Oblak.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare