Sign in / Join

Higuain, James Rodriguez și Morata, la Manchester United!

667
0
Share:

Șoc pe piața transferurilor, cu Jose Mourinho ținând capul de afiș al unei perioad de mercato ce mai degrabă abia s-a încheiat decât stă să înceapă.

516708218

Dat afară de Chelsea Londra – mai precis, de vestiarul de pe Stamford Bridge -, managerul portughez a anunțat în dese rânduri că vara acestui an nu-l va prinde în șomaj. Iar presa britanică s-a grăbit să dezvăluie că lusitanul are semnat un precontract cu Manchester United!

Însă „bomba” abia ieri a fost detonată. Sau mai corect spus bombele? Gonzalo Higuain, James Rodriguez și Alvaro Morata pot fi considerați jucătorii lui Manchester United! Pentru transferul lor, Mourinho va sparge banca la finalul acestui sezon, deși se bănuiește că o parte din plăți (avans) a fost deja efectuată.

  • Astfel, pentru starul argentinian de la Napoli, pe care „Mou” l-a antrenat în vremea când pregătea Realul, „diavolii” pun la bătaie 60 de milioane de euro. Fix cât cere De Laurentiis, patronul napoletanilor și unul dintre cei mai influenți miliardari italieni ai momentului;
  • De numele Realulu se leagă și următoarea țintă, Alvaro Morata. Internaționalul spaniol a fost împrumutat de „galactici” la Juventus, dar jucătorul caută acum alte provocări, mai ales după ce a cucerit toate trofeele posibile în Italia cu team-ul torinez;
  • În fine, chiar de pe „Santiago Bernabeu” va ateriza al treilea nume. Este vorba despre columbianul James Rodriguez, tras pe linie moartă de Zinedine Zidane. Chiar dacă Real a plătit pe el 80 de milioane de euro (plus comisionul agentului și procentul din drepturile de imagine!), James ar putea ajunge la Manchester pentru „doar” 70 de milioane.

Întreaga campanie gândită de Manchester United se vrea  a fi drept un răspuns la sosirea lui Pep Guardiola în curtea rivalei din oraș, Manchester City. Și cum se știe că arabii care patronează echipa de pe „Ettihad” nu se uită la bani când vine vorba de transferuri, „diavolii” s-au gândit că n-ar fi rău să fure startul, ca să poată face față ofensivei financiare a vecinilor de la City.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER