Sign in / Join

Hațegan, răsplătit de UEFA pentru prestația de la Euro

483
0
Share:

Arbitrul român Ovidiu Haţegan va oficia la centru meciul Belarus – Franţa, programat pe 6 septembrie, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Este o răsplată primită de Hațegan pentru prestația sa la C.E. din Franța, acolo unde a oficiat în faza grupelor.

hategan

Începutul lunii septembrie va consemna startul campaniei europene de calificare la Campionatul Mondial care va fi găzduit peste doi ani de Rusia. Pentru fotbalul din România, prima etapă a preliminariilor nu va însemna doar debutul echipei naţionale, care va întâlni Muntenegru pe 4 septembrie, de la ora 21.45, pe „Cluj Arena”, ci şi prima delegare a unei brigăzi de arbitri de la noi din ţară.

După ce anul acesta a oficiat partide la Campionatul European şi Jocurile Olimpice, Ovidiu Haţegan a fost delegat la un meci din preliminariile Campionatului Mondial. El va conduce la centru partida din grupa A, dintre Belarus şi Franţa, programată pe 6 septembrie (21.45), pe stadionul „Borisov Arena”, din Borisov.

  • Cu o zi înaintea acestei partide, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, va fi observator de arbitri la o altă partidă din preliminariile Cupei Mondiale. El a fost delegat la meciul dintre Georgia şi Austria, care se va disputa luni, 5 septembrie, de la ora 19.00, pe stadionul „Boris Paichadze”, din Tbilisi.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER