Hațegan, băgat de urgență în ședință de UEFA!

751
0
Share:

Ovidiu Hațegan și brigada sa cu care va participa la Campionatului European din vara asta, participă în aceste zile la workshop-ul arbitrilor care vor oficia la turneul final din Franța.

hategan

Arbitrul central însoțit de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, de al patrulea oficial Radu Ghinguleac și de arbitrii adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu au ajuns luni, la Paris, la întâlnirea organizată de UEFA. Până joi, 21 aprilie, Hațegan și ceilalți colegi din brigadă vor fi verificați în cadrul unor teste fizice specifice și vor participa la lecțiile teoretice din cadrul seminarului, urmând să afle ultimele indicații în ceea ce privește arbitrajul.

  • În vârstă de 35 de ani și arbitru FIFA din 2008, Ovidiu Hațegan a fost promovat anul trecut în categoria Elite, prima grupă valorică a arbitrajului european, și este primul arbitru de centru care ajunge la un turneu final după o pauza de 28 de ani.

Ultimul arbitru de centru din România prezent la o mare competiție internațională a fost Ioan Igna, în 1988, la Campionatul European din Germania.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER