Harry Kane are încredere în echipa sa înaintea debutului la EURO! „Cea mai în formă echipă pe care am avut-o”

Harry Kane, unul dintre cei mai buni atacanți ai Europei, a oferit un mesaj de încredere suporterilor englezi. Atacantul consideră că au cea mai în formă echipă, în momentul de față.

Harry Kane, „Cred că toată lumea este cu adevărat pregătită”

Englezul a fost transferat la Bayern Munchen în schimbul sumei de 95 de milioane de euro, de la echipa unde Radu Drăgușin evoluează, Tottenham Spurs. Nouarul lui Bayern Munchen a avut parte de un sezon senzațional. În 45 de meciuri, Kane a reușit să marcheze 44 de goluri și să ofere 12 pase decisive.

Gheata de Aur a Europei, Harry Kane, este căpitanul englezilor la acest turneu final. Atacantul este de părere că echipa de acum este cea mai în formă echipă pe care Anglia a avut-o.

„E o echipă fantastică! Sunt de părere că e greu de spus dacă e cea mai talentată echipă, deoarece am mai avut formații talentate pe parcursul istoriei echipei naționale. Dar cred că ceea ce aș spune despre această echipă este că probabil are cea mai în formă echipă pe care am avut-o. Când te uiți la jucătorii și sezoanele pe care le-a avut fiecare pentru cluburile lor, cred că toată lumea este cu adevărat pregătită (n.r pentru EURO 2024).

Toți am avut sezoane grozave, așa că timpul ne va spune dacă vom reuși. Trebuie să transformăm forma de la echipele de club într-o formă la echipa națională și asta vom căuta să facem. Am avut acum câteva săptămâni să ne adaptăm unul cu celălalt și trebuie să arătăm asta” a declarat Kane la 5Live’s Football Daily podcast.

Barella, trup și suflet pentru echipa națională

În meciul din Grupa B a Campionatului European, selecţionata Italiei a învins echipa Albaniei cu scorul de 2-1, pe BVB Stadion din Dortmund.

Cu toate acestea, Italienii se gândesc deja la meciul împotriva Spaniei. Rezultatul din acest meci poate stabili care este câștigătoarea grupei.

În contextul în care Spania a învins cu 3-0 pe Croația, următoarea partidă, dintre iberici și azzurri va fi probabil decisivă pentru locul 1 în grupă. Barella, care a fost incert până în ultimul moment înainte de partida de aseară, e deja la gândul cu duelul contra „Furiei Roja”.

„Am fost puțin obosit, știți cu toții problemele pe care le-am avut, dar băieții m-au ajutat mult, atât înainte de meci, cât și pe teren. Voi scuipa sânge pentru acești băieți, pentru acest staff și pentru acest tricou. Meritam să înscriem mai multe goluri, dar fotbalul este imprevizibil. Important e că am obținut o victorie meritată, ne bucură acest succes, dar deja suntem cu gândul la partida cu Spania” a declarat Barella, la Rai Uno.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare