Haos după declarația lui Dănuț Lupu despre un posibil blat în Slovacia – România! Jurnaliștii din Anglia au încercat să contacteze FRF

Dănuț Lupu (57 de ani) și-a expus părerea despre discuțiile apărute în ultimele zile în spațiul public, legate de un meci de omeni între România și Slovacia în ultima etapă a grupei E de la EURO 2024.

Soarta calificării în „optimi” se va decide la Frankfurt. Miercuri, pe data de 26 iunie, începând cu ora 19:00, „tricolorii” lui Edi Iordănescu își joacă șansa de a intra în istoria fotbalului. Toate cele patru selecționate care fac parte din grupa E se află la egalitate de puncte (3). Golaverajul este cel care face departajarea la acest moment. România se situează pe primul loc (3-2), în timp ce „dracii roșii” ocupă poziția secundă (2-1). Slovacia (2-2) și Ucraina (2-4) completează clasamentul.

Dănuț Lupu, apariție în Daily Mail înainte de Slovacia – România

Un aranjament în vederea unui egal la Frankfurt ar avantaja cele două naționale. România ar obține accederea în optimile de finală ale Campionatului European din Germania. În același timp, slovacii ar avea o ocazie importantă de a merge mai departe de pe locul trei al grupei E.

Dănuț Lupu s-a arătat sigur de faptul că tabela de marcaj va arăta o remiză la sfârșitul celor 90 de minute de pe „Deutsche Bank Park”.

Britanicii de la Daily Mail au abordat declarația fostului internațional „tricolor”. Mai mult decât atât, oamenii de presă de la renumita publicație din Anglia au încercat să ia legătura cu oficialii FRF și cei ai Federației din Slovacia. Nu au avut noroc, neprimind un răspuns.

„Fosta vedetă a României susține fără fundament că a fost «aranjată» o remiză cu Slovacia în ultimul meci din grupa de la Euro 2024 – ambele părți având nevoie de un singur punct pentru a ajunge în fazele eliminatorii”, au titrat englezii.

Jucătorii Slovaciei nu se gândesc la un egal

Jan Jasenka, jurnalist slovac, a discutat cu presa din țara noastră despre meciul calificării în optimile de finală de la EURO 2024, duel așteptat de fanii români de pe întreg mapamondul.

Conform spuselor aceștia, fotbaliștii pregătiți de Francesco Calzona nu iau în calcul varianta unei remize cu România. Slovacia va da totul pentru victorie la Frankfurt.

„Toți jucătorii (slovaci) ne-au spus că nu se gândesc la un asemenea rezultat, 1-1 sau egal, că vor să câștige și să ajungă în optimi. Există posibilitatea ca Slovacia să câștige grupa”, a dezvăluit omul de presă din Slovacia, potrivit gsp.ro.

Jan Jasenka s-a arătat încrezător în șansele elevilor italianului Calzona de a pătrunde în „optimi” după un succes cu România.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare