Sign in / Join

Halep, victorie și nervi la Miami

527
0
Share:

Simona Halep (locul 5 WTA) a trecut cu bine de primul meci la Miami, învingând-o în două seturi pe rusoaica Daria Kasatkina (Rusia, 36 WTA), scor 6-3, 7-5.

Simona Halep

Pe durata întregii partide, românca a fost extrem de nervoasă, lucru recunoscut chiar de ea la conferința de presă, când a declarat că singură și-a complicat finalul de joc, comițând câteva greşeli în serie: „Cred că m-am complicat pe final de meci. Am făcut câteva greşeli neforţate la rând şi m-am grăbit puţin. Se poate spune că am făcut totul azi, adică eu am câştigat, dar tot eu am pierdut puncte. Asta e situaţia!”. Despre adversara ei în vârstă de numai 18 ani, Simona Halep a avut doar cuvinte de laudă: „Daria joacă foarte bine, mai ales ţinând cont că e foarte tânără. Are un viitor foarte bun şi are timp să-şi perfecţioneze jocul”. Împotriva rusoaicei, Halep a bifat 24 de mingi câştigătoare.
Simona o va înfrunta în faza următoare pe Julia Goerges, din Germania (locul 66 WTA), care a eliminat un cap de serie în turul 2, 3-6, 6-1, 6-4 cu Samantha Stosur.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER