Sign in / Join

Halep: „Va fi o provocare meciul cu Heather Watson”

1194
0
Share:

Calificată în „optimi” la Miami, Simona Halep afirmă că nu se teme de meciul cu britanica Heather Watson, mai ales că și-a propus să depășească performaţa de anul trecut, când s-a oprit în semifinalele turneului din Florida.

halep victorie us.open

Românca a ajuns în faza optimilor de finală după o victorie la pas în fața nemțoaicei Julia Goerges (6-4, 6-1). Cu toate că scorul a arătat altceva, Simona a declarat la conferința de presă: „A fost o partidă dificilă. Julia a început bine jocul şi s-a distanţat la 3-0, însă apoi mi-am revenit eu, am reușit să impun ritmul jocului, am devenit mult mai agresivă, am început să iau mingea mai repede şi s-o oblig să alerge mai mult. Cred că aceasta a fost cheia victoriei”.

Simona Halep s-a mai întâlnit de două ori cu Heather Watson şi s-a impus de fiecare dată. Ultima confruntare dintre cele două jucătoare a avut loc în turul al treilea de la Rolland Garros, în 2014, când Halep a câştigat cu 6-2, 6-4.

Watson

„Înseamnă foarte mult că am început să câştig meciuri aici la Miami, aşa am făcut şi la Indian Wells. Am avut un început de an foarte greu, mi-a fost foarte greu să exersez, să mă antrenez, de aceea nu am putut să mă pregătesc şi nu am putut să joc la cel mai înalt nivel. Acum sunt mult mai încrezătoare şi încerc să mă duc pe teren şi să-mi fac jocul. Mă pregătesc normal, nimic special, știu doar că trebuie să lovesc mai mult mingea. Avem o zi liberă, asta e bine, o să avem timp să ne relaxăm, să ne recuperăm şi apoi trebuie să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. O cunosc destul de bine pe Watson, va fi o provocare pentru mine să câştig meciul şi voi lupta pentru acest lucru”, a încheiat Halep.
Întâlnirea dintre Simona Halep şi Heather Watson va avea loc, marţi, 29 martie.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER