Sign in / Join

Halep și-a rupt o unghie și nu joacă la Bucharest Open!

444
0
Share:

Simona Halep nu vrea să joace la Bucharest Open, turneu ce va începe săptămâna viitoare. Se vede că eliminarea de la Wimbledon a dăunat grav moralului româncei.

Halep

„Nu m-am gândit încă foarte mult, abia am vorbit cu Darren Cahill. Dar e greu să decid acum, după meciul cu Kerber. Trebuie să fiu bine fizic, cum am spus, unghiile de la picioare sunt cam duse, am dureri acolo. Dar nu ştiu în momentul ăsta, o să anunţ în timp util”, a spus Simona Halep într-o declarație acordată „treizecizero.ro”.

După eliminarea de la Wimbledon, Halep a spus că îşi va relua pregătirile la finalul aceste săptămâni, dar nu va rata niciun meci al turneului din capitala Angliei.

„În mod normal nu fac asta, dar acum mă voi uita. Am crescut mult făcând acest lucru. Vreau să continuu să îmbunătăţesc lucruri la mine. Nu e uşor să te duci acasă şi să te uiţi la meciuri. Am fost aici, am fost fericită să fiu aici. Nu am motive să fiu supărată, să nu mă uit la meciuri. Aşa că mă voi uita”, a mai spus Halep.

Bucharest Open va începe pe 11 iulie şi va dura până pe 17 iulie. Turneul, pe care Simona Halep l-a câştigat în 2014, este dotat cu premii totale de 226.750 de dolari.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER