Sign in / Join

Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor 2016

Share:

Românca Simona Halep (locul 5 în clasamentul WTA) s-a calificat deja la Turneul Campioanelor ce se va desfășura la Singapore, după ieșirea din cursă a jucătoarei spaniole Carla Suarez-Navarro (locul 8 WTA) în optimile de finală ale turneului de la Wuhan, China.

Miercuri, Carla Suarez-Navarro afost învinsă de britanica Johanna Konta, scor 5-7, 6-7 (6), iar Simona Halepnu mai poate rata calificarea la Turneul Campioanelor. Halep se putea califica şi fără eliminarea jucătoarei spaniole dacă ajungea în semifinalele turneului de la Wuhan.

În clasamentul Road to Singapore, românca se află pe locul trei, cu 4448 de puncte, şi este calificată în sferturile de finală ale turneului de la Wuhan. Astăzi Simona Halep o va întâlni pe americanca Madison Keys (locul 9 WTA).

S-au mai calificat deja Turneul Campioanelor, care se va desfăşura în perioada 23-30 octombrie, la Singapore germanca Angelique Kerber (lidera clasamentului mondial) şi americanca Serena Williams (locul 2 WTA). Cehoaica Karolina Pliskova (locul 6 WTA) şi poloneza Agnieszka Radwanska (locul 4 WTA) își pot asigura calificarea la Turneul Campioanelor tot în această săptămână. Pentru aceasta însă Pliskova trebuie să joace cel puțin în ultimul act la Wuhan, iar Radwanska trebuie să câştige trofeul în China.

Tagszoom
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER