Halep – Radwanska, șocul zilei la Cincinnati

816
0
Share:

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 4 mondial, o va înfrunta pe poloneza Agnieszka Radwanska (5 WTA), vineri, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, dotat cu premii totale de 2.503.250 dolari.

halep

Halep, care a trecut cu un sec 6-1, 6-2 de australianca Daria Gavrilova, după doar 53 de minute, este pentru a treia oară consecutiv în sferturile turneului din statul american Ohio.

„E foarte cald. După primul set, soarele m-a afectat foarte tare și nu am avut așa multă energie. Sunt fericită că am putut termina meciul”, a declarat românca după partidă.

Simona Halep a comentat în câteva cuvinte meciul cu Gavrilova: „Știam că trebuie să fiu agresivă, să nu o las să vină peste mine, deoarece poate juca foarte bine cu forehand-ul. Am deschis unghiurile, am servit destul de bine și am returnat tare pe al doilea serviciu”.

Constănțeanca a avut 18 „winners” și a făcut doar 14 erori neforțate (7 mingi direct câștigătoare și 19 erori neforțate pentru Gavrilova). Halep este acum la 12 victorii consecutive, având două titluri câștigate (București, Montreal).

Radwanska a trecut cu 6-7, 6-4, 6-0 de britanica Johanna Konta în optimi. Poloneza are 4-3 în meciurile directe cu Halep, ea reușind și cea mai recentă victorie, anul trecut, în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 7-6 (5), 6-1.

Share:

Leave a reply