Sign in / Join

Halep, „pălmuită” de antrenorul ei

563
0
Share:

Australianul Darren Cahill s-a săturat să vorbească în gol atunci când vine lângă Simona Halep în timpul meciurilor de tenis.

simona-halep-darren-cahill

Ca o consecință a atitudinii afișate de machedoancă, Cahill a anunțat-o pe Halep că trebuie să învețe să își rezolve singură problemele.
Într-un interviu acordat presei de specialitate, Darren Cahill a explicat că românca apelează la time-out-uri pentru că are nevoie de sprijin în timpul meciurilor, însă a precizat că, pe viitor, nu va mai pătrunde atât de des pe teren. Simona Halep a solicitat de foarte multe ori intervenţia antrenorului său şi în sfertul de finală de la Miami, meci pierdut în fața elveţiencei Timea Bacsinszky (6-4 3-6 2-6).

„Comunic mult cu Simona în timpul meciurilor, ea apelează des la time-out-uri pentru că are nevoie de sprijin. Încă nu ne cunoaştem suficient de bine, astfel că e nevoie să îmi spună ce simte în anumite momente, pentru ca pe viitor să ştiu cum să pregătim fiecare meci. Dar este doar un lucru de moment, în curând nu o să mă mai vedeţi prea des pe teren în timpul meciurilor. În turneele de Grand Slam, astfel de «vizite» sunt interzise, caz în care Simona trebuie să înveţe să îşi rezolve singură problemele”, a explicat australianul.

  • Simona Halep, aflată în prezent pe 5 WTA, va pierde un loc în clasament începând de luni, 4 aprilie. Sportiva noastră, în vârstă de 24 de ani, va ocupa locul 6 WTA, urmând a fi depăşită în ierarhia mondială de Victoria Azarenka (8 WTA), culmea, o jucătoare pregătită chiar de fostul ei antrenor, Wim Fissette!
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER