Sign in / Join

Halep: „Am jucat sub nota 9”

638
0
Share:

Cu toate că a câștigat fără drept de apel meciul din turul 1 la US Open, cu belgianca Kirsten Flipkens (6-0, 6-2), Simona Halep nu e pe deplin mulțumită de jocul ei.

jhalep

Partida dintre cele două sportive a durat doar o oră şi un minut, Simona nelăsându-i nicio şansă adversarei sale. În ciuda rezultatului, Simona susţine că, pe final, a fost puţin nervoasă.

„A fost un meci dificil, la fel cum sunt toate partidele din primul tur. M-am descurcat bine şi mi-am făcut jocul. Am avut destul timp să fac lucrurile aşa cum mi-am dorit. Câteodată, chiar dacă ai multă experienţă, poţi deveni nervoasă în anumite momente, aşa cum am păţit eu la final. Îmi acord mai puţin de nota nouă azi. Fiecare meci e important pentru mine, mai ales unul care se dispută la un Grand Slam. În momentul în care începi turneul, ai emoţii, din cauza dorinţei foarte mari de a avea rezultate. Mi-am dorit doar să lovesc bine mingea şi să elimin emoţiile”.

Referitor la colaborarea cu Darren Cahill și la sfaturile primite de la renumitul antrenor australian, Simona a declarat: „Lucrez cu Darren la toate capitolele. Trebuie să fiu mai bună în orice aspect al jocului. Avem deja câteva săptămâni în Statele Unite în care am muncit mult. Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor din echipa mea. Din momentul în care am văzut tragerea la sorţi, Darren şi-a folosit slice-ul şi m-a antrenat foarte bine. Ştiam ce mă aşteaptă şi nu am avut probleme”.
  • Aceasta a fost a cincea victorie pe care Simona Halep a obţinut-o în faţa jucătoarei belgiene, din tot atâtea meciuri disputate.

În runda următoare, Simona Halep o va întâlni pe cehoaica Lucie Safavora, învingătoare în fața Dariei Gavrilova.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER