Halep insistă cu portdrapelul: „Acum doi ani a fost discuția să fiu eu”

488
0
Share:

Decisă să participe la Bucharest Open, Simona Halep arată că nu a trecut peste scandalul portdrapelului României la deschiderea Olimpiadei, onoare revenită gimnastei Cătălina Ponor, unul dintre cele mai mare nume din istoria sportului românesc.

halep

Halep a declarat, sâmbătă, că a fost puțin surprinsă de alegerea COSR și că se aștepta să fie ori ea, ori handbalista Cristina Neagu. „Nu am ce să comentez, știu doar că anul trecut sau acum doi ani a fost discuția să fiu eu. Iar anul acesta am auzit de Cristina Neagu. De aceea am spus că era vorba despre mine și Cristina și de aceea am fost puțin surprinsă”, a declarat Halep.

Întrebată ce părere are despre declarația lui Marian Drăgulescu, cel care a afirmat că portdrapel trebuie să fie un sportiv care a câștigat o medalie olimpică, Halep a răspuns: „Posibil, nu știam de regula aceasta. Nu am mai auzit-o. Mulți sportivi care nu au avut medalie au ținut drapelul. Nu cred că a fost foarte mare problemă. Orice sportiv care a făcut rezultate pentru România, indiferent dacă individual sau la echipe, merita acest lucru. Dar, dacă așa s-a decis…”.

Nu știe dacă va participa la Rio

Supărarea Simonei Halep este cu atât mai mare cu cât ea încă nu a hotărât dacă va participa la Olimpiadă: „Decizia mea privind participarea la Jocurile Olimpice nu este încă luată. Nu sunt sigură că voi merge din cauza virusului Zika. Nu vreau să comentez mai mult pentru că nu sunt sigură ce voi face. Atunci când voi ști sută la sută voi anunța. Nu pot să dau o dată anume când voi anunța. Încă mă interesez, încă vorbesc cu doctorii. Fiecare sportiv are gândurile lui și trăiește în pielea lui. Eu îmi doresc familie, îmi doresc să am copii sănătoși și de aceea mă gândesc foarte serios la aceste lucruri”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER