Sign in / Join

Halep, divorț neașteptat!

609
0
Share:

Miliardarul Ion Țiriac nu mai este interesat de ce se întâmplă cu Simona Halep. Mai mult, se vorbește că fostul tenismen are acum o nouă „favorită”, în persoana Soranei Cîrstea!

simona halep racheta

În urmă cu doi ani, Țiriac era nelipsit de la marile turnee pe care Simona le disputa. Încet, dar sigur, relația lor s-a dezvoltat până acolo încât influentul businessman a devenit managerul neoficial al machedoancei. Pe lângă notorietate, prietenia cu Ion Țiriac i-a adus Simonei Halep și contracte de sponsorizare la care poate nici nu visa. Rând pe rând, la ușa ei au bătut Adidas și Vodafone, dar și Dedeman, liderul pieței de bricolaj din România. Ultimul nume pe listă: producătorul elvețian de ceasuri Hublot. În februarie, Halep a semnat cu Hublot, alegere care o plasează pe o listă exclusivistă de personalități, alături de Diego Maradona, Pele, Ilie Năstase, Jose Mourinho, Usain Bolt ori Kobe Bryant. Așadar, e limpede că între Halep și Țiriac nu mai există aceeași legătură apropiată. Nu știm dacă ruptura a fost cauzată de Stere, tatăl Simonei, a cărui influență în viața fiicei sale este una foarte mare, însă orice variantă trebuie luată în calcul.
Chestionat pe marginea acestui subiect, Ilie Năstase s-a ferit să dea detalii, dar a lăsat să se înțeleagă că prietenul său s-a distanțat intenționat de Simona Halep: „Am discutat cu Țiriac despre asta, dar mi-a spus că nu mai are nici răbdare, nici timp pentru așa ceva. Asta am înțeles eu de la el”.

Avantaj Cîrstea, c-așa e-n tenis!

De întreaga poveste pare a profita Sorana Cîrstea, noul pariu al lui Ion Țiriac. Ascensiunea Soranei în 2016 este una de-a dreptul impresionantă, iar ultimele ei rezultate indică o schimbare de atitudine și comportament.
La Madrid Open, Sorana a primit un wild-card din partea lui Țiriac. A atins faza sferturilor de finală (victorii la Jelena Jankovici, Danka Kovinici și Laura Siegemund), confirmând încrederea pe care a avut-o în ea patronul turneului.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER