Sign in / Join

Halep, decizie de ultimă oră după eșecul de la Roma

1492
0
Share:

La Madrid, Simona Halep i-a păcălit pe toți cu acest turneu câștigat la pas. A venit, însă, Roma, cu o nouă înfrângere în primul tur și întrebarea firească: „Ce vei face în continuare?”.

halep

Răspunsul Simonei i-a năucit pe specialiști: „Iau o pauză”. Românca este convinsă că are nevoie de vacanță după un periplu european (Madrid – Roma) de șapte, opt zile. Însă, surpriză, Simona nu a ales să se odihnească acasă, la Constanța, lângă familie. „Îmi voi lua câteva zile libere ca să mă odihnesc, dar în altă parte, nu acasă”, a declarat Halep. Despre pregătirea pentru Roland Garros, prea devreme pentru a vorbi, crede fostul (de luni) număr 5 WTA: „La Paris trebuie doar să joc tenis, aşa cum am făcut şi cum fac (n.n. – dar nu ca la Roma, da?!). Va fi un turneu greu, este Grand Slam, toată lumea joacă bine. Merg acolo şi văd ce pot să fac. Voi merge la Paris mai devreme, dar încă nu ştiu ziua”.

Despre evoluția ei la Roma, Simona Halep crede că a fost una bună, în pofida înfrângerii, și dă vina pe terenul de joc pentru eșecul în fața Dariei Gavrilova: „Nu există niciun motiv. M-a bătut, o înfrângere… Nu mi-am făcut jocul meu pentru că nu am fost acomodată cu terenul, dar nu vreau să găsesc scuze. Gavrilova a jucat un tenis solid, a jucat bine, s-a mişcat bine. Este doar o înfrângere şi o iau ca atare. N-am avut foarte multe antrenamente, doar marți am făcut unul. E normal, după ce câştigi un turneu. Dar nu vreau să găsesc scuze”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER