Sign in / Join

Hagi, decizie care șochează lumea fotbalului. Divorțează!

508
0
Share:

Chiar dacă în mare parte a reușit ceea ce și-a propus, Gică Hagi simte că nu se mai regăsește în fotbalul din România. De aceea, „Regele” încearcă să-și vândă afacerea de suflet, clubul Viitorul.

hagi-5454545445

Președinte la gruparea de la malul mării, Cristian Bivolaru a admis că Hagi poartă negocieri cu diverși investitori interesați să preia pachetul majoritar de acțiuni. „Am renunţat la jucătorii experimentaţi și acum încercăm doar să creştem tineri de viitor. Este adevărat că avem nevoie de o majorare de capital, iar Gică Hagi este dispus să vândă din acţiuni. Nu pentru a recupera din investiţie, ci pentru a face performanţă. Îşi doreşte să rămână cu un pachet minoritar de acţiuni şi să coordoneze în continuare activitatea la club din punct de vedere tehnic”, a declarat Bivolaru.

Chiar dacă nu a anunțat niciun preț, Cristian Bivolaru a explicat că „FC Viitorul este un club care atrage din publicitate şi sponsorizări mai mult decât oricare alt club din campionat pentru că oamenii îşi asociază numele cu brandul Hagi. Oricum, dorinţa lui Gică este să aibă alături acţionari români, dar, dacă nu este posibil, atunci se va reorienta”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER