Sign in / Join

Grupele Ligii la handbal feminin: avem reeditarea finalei Gyor – CSM București!

732
0
Share:

Deținătoare a Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM București a fost repartizată într-o grupă infernală la ediția 2016/ 2017 a celei mai importante competiții intercluburi.

CSM Bucuresti

Reprezentanta României va juca alături de ETO Gyor, Rostov pe Don și Midtjylland, potrivit tragerii la sorți efectuate vineri, la Glostrup (Danemarca).

  • Echipa maghiară ETO Gyor este chiar adversara CSM-ului din finala ediției trecute, când a fost 29-26 pentru superechipa bucureșteană. Mai mult, în sferturile ediției precedente, CSM a învins formația rusă Rostov în sferturile de finală (26-25, 29-28).  În fine, danezele de la Midtjylland au fost adversarele campioanei României în grupa principală, în care CSM a câștigat ambele partide (24-22 și 28-23).

Primul tur al grupelor va avea loc în perioada 14-16 octombrie. Primele trei clasate din fiecare grupă se vor califica în grupele principale ale competiției.

Componența grupelor:

  • Grupa A: Buducnost Podgorica (Muntenegru), Thuringer HC (Germania), Metz Handball (Franța), câștigătoarea grupei 1 preliminare;
  • Grupa B: Vardar Skopje (Macedonia), Astrahanocika Astrahan (Rusia), FTC-Rail Cargo Hungaria (Ungaria), câștigătoarea grupei 2 preliminare;
  • Grupa C: Gyori Audi ETO KC (Ungaria), CSM București, FC Midtjylland (Danemarca), Rostov pe Don (Rusia);
  • Grupa D: Larvik (Norvegia), Team Esbjerg (Danemarca), IK Savehof (Suedia), câștigătoarea grupei 3 preliminare.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER