Giroud, despre duelul cu Tătărușanu: „Se putea fluiera fault în atac”

Share:

Marcator al primului gol francez la Euro 2016, Olivier Girouda vorbit despre duelul cu Ciprian Tătărușanu, portarul României în partida de deschidere a turneului.

OG3

Internaționalul lui Arsenal admite că se putea dicta fault la portar, dar atrage atenția că faza din minutul 58 nu s-a petrecut în careul mic și din acest motiv arbitrul maghiar Viktor Kassai a lăsat jocul să meargă.

„În nomentul fazei, eu nu văd că-i ating mâna. După aceea, la reluare, văd că se putea fluiera, dar faza nu s-a întâmplat în careul mic şi deci am voie să-l ating pe portar. N-am vrut să fac rău, cum s-a întâmplat când am luat galben fiindcă am deschis arcada unui jucător român. E problema pe care o am la dueluri, se întâmplă să faultez. E însă imposibil să sar cu mâinile lipite de corp”, a declarat Olivier Giroud.

Atacantul lui Arsenal a fost contestat îndelung de fanii naţionalei lui Didier Deschamps, însă este hotărât să răspundă prin cât mai multe goluri marcate la acest turneu final. „Pentru un atacant, e întotdeauna bine să înscrie. E însă o uşurare că am putut fructifica ocaziile pe care le-am putut avea. E o mare uşurare. Ştiam că sunt aşteptat, la fel ca echipa. Golul acesta vine la momentul potrivit şi îmi continui seria. E ceva pozitiv. Eu joc mai bine în condiţii de ostilitate. Nu vreau să mă lupt cu bârfitorii, dar mă simt bine în acest sistem şi am căpătat multă încredere în naţionala Franţei. Mă simt foarte bine şi încerc să dau tot”, a încheiat Giroud.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER