Gigi Becali vrea să-și facă echipă de Champions League! Cine sunt fotbaliștii doriți insistent de FCSB

FCSB a cucerit titlul în România și va evolua în preliminariile Champions League, iar Gigi Becali nu concepe altceva decât accederea în grupele competiției.

Munteanu, Baeten și Tănase, țintele FCSB-ului în această vară

Pentru a-și îndeplini obiectivul, Gigi Becali a făcut primele două mutări și i-a adus pe David Kiki, respectiv Daniel Popa. Afaceristul din Pipera nu vrea să se oprească aici și mai are pe listă cel puțin trei jucători: Louis Munteanu, Florin Tănase, William Baeten, anunță Spotmedia.

Totodată, FCSB mai are în plan să transfere și un mijlocaș central, pentru a întări o zonă în care sunt folosiți Adrian Șut sau Mihai Lixandru.

Conform sursei menționate mai sus, Gigi Becali a decis să urgenteze negocierile pentru fotbaliștii menționați anterior, asta deoarece își dorește ca jucătorii să fie prezenți la reunirea de pe 14 iunie și să efectueze mai apoi perioada de pregătire sub comanda lui Elias Charalambous.

Louis Munteanu nu va rămâne la Fiorentina

Atacantul român este curtat intens în această perioadă de Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului a transmis un mesaj cât se poate de clar. Afaceristul din Pipera a anunțat că îl mai așteaptă pe Louis Munteanu până pe data de 14 iunie, atunci când FCSB se va reuni pentru noul sezon.

Despre Louis Munteanu nu am ce să vă spun că nu am primit niciun răspuns, nimic, nimic, de trei săptămâni niciun răspuns. Nu mă interesează, am făcut o ofertă și acum aștept, ce pot să fac? Aștept până la reunire”, a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

La o zi distanță de când Gigi Becali a oferit declarațiile de mai sus, italienii au anunțat că Louis Munteanu nu va fi păstrat la Fiorentina și urmează să plece de la echipă. Cei de la Violanews nu au specificat și echipa la care va evolua atacantul român, însă cert este că nu intră în planurile clubului nici în noul sezon.

Totuși, plecarea spre alte echipe este evidentă pentru unii jucători tineri: Krastev, Munteanu, Ferrarini, Edoardo Pierozzi, Gentile, Fiorini, Agostinelli, Toci, Guidobaldi, Dutu, Egharevba și Prati„, au anunțat italienii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare