Gigi Becali, uimit de prețul „tricolorului” care a impresionat în debutul la EURO 2024!

România a avut parte de o victorie de senzație împotriva Ucrainei, în prima fază a grupei E din EURO 2024. Scorul de 3-0 a fost stabilit de Nicolae Stanciu (în minutul 29), Răzvan Marin (minutul 53) și Denis Drăguș (minutul 57). La finalul meciului, patronul de la FCSB, Gigi Becali, a avut o intervenție telefonică în care s-a arătat uimit de evoluția unui jucător.

Denis Drăguș l-a impresionat pe Gigi Becali

Denis Drăguș a făcut parte din echipa de start a României în partida disputată împotriva Ucrainei. Fostul vârf al celor de la Gaziantep a avut o evoluție care a impresionat pe toată lumea. A protejat mingea excelent, a luat parte la fiecare fază a „Tricolorilor” și a a marcat și golul trei al naționalei.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a urmărit intens partida dintre cele două naționale, iar la finalul partidei a avut de spus doar cuvinte de laudă pentru atacantul titularizat de Edi Iordănescu. Recent, Denis Drăguș s-a transferat la o echipă tot din campionatul Turciei, Trabzonspor, iar omul de afaceri a declarat că l-ar fi cumpărat pe Drăguș dacă știa că prețul este unul atât de mic

„Am zis că nu mă uit ca să-l determin pe Edi Iordănescu să îl bage pe unul de-ai mei. Dar mă uitam: Niţă al meu, Stanciu al meu, Man al meu, Ianis, până la urmă, e al lui Gică, naşul meu.

Cum să nu ţin cu echipa naţională dacă ăştia erau ai mei? Eu pe Stanciu şi Man am luat 20 de milioane de euro. 20 în cap. Pe Stanciu am luat 8+1 şi pe Man am luat 11 milioane. N-au luat atâta cluburile în toată viaţa lor.

Eu am luat numai pe doi. Toţi jucătorii mei sunt acolo. Cei mai buni sunt ai mei, Stanciu şi Man. Eu nu îl ştiam pe Drăguş. Pentru mine a fost o surpriză. Am rămas uimit de ce a jucat Drăguş. Costă acum 15 milioane de euro.

A plătit Trabzon două milioane acum pe el”, a replicat Marius Şumudică.

”Plăteam eu 2 milioane de euro, dacă era”, a răspuns Gigi Becali imediat, conform fanatik.ro.

Gigi Becali confirmă transferul lui Florinel Coman

Contactat de Sport pe Surse, Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman este ca și transferat. Omul de afaceri a spus că banii pentru jucătorul său au fost deja virați în conturile echipei.

„Florinel? Au băgat deja banii. Nu știu tată, au cerut mailul ca să bage banii, mâine dacă ne bagă banii, le trimitem factura” a declarat Gigi Becali pentru Sport pe Surse.

Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Jucătorul poate semna cu orice echipă virează suma în conturile clubului.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare