Gigi Becali se așază la masa negocierilor cu un jucător, după victoria cu CSU Craiova: ”Îi voi propune banii aceștia”

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-0 (2-0), duminică seară, pe Arena Națională, într-o partidă din etapa a 3-a a play-off-ului Superligii și pare doar o chestiune de timp până când va deveni campioană.

Golul lui Florinel Coman (min. 29) și autogolul lui Ștefan Vlădoiu (min. 32) au consfințit un succes extrem de important pentru trupa lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne lider în Superligă, cu 41 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 31 de puncte, la egalitate cu ocupanta poziției secunde, CFR Cluj.

Gigi Becali a fost înduplecat și merge la negocieri

Imediat după meci, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a afirmat că va negocia prelungirea contractului cu fundașul stânga muntenegrean Risto Radunovic (31 de ani), fotbalist care la 1 iulie intră în ultimele șase luni de contract.

Conștient că ar putea avea nevoie de un Radunovic la capacitate maximă în campania de europeană de calificare, omul de afaceri se gândește să alunge orice urmă de dubiu și să ”corecteze” contractul actual al internaționalului muntenegrean.

”O să-i propunem prelungirea lui Radunovic. 20.000? Nu, o să-i pun 15.000. Are 30 de ani. Îi dai 20.000 când are 22-23 de ani și vrei să iei bani pe el. Dacă nu poți câștiga bani pe el, cum să îi dau 20.000? Îi dau 15.000, atât da”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Rămâne de văzut dacă și Risto Radunovic va accepta propunerea lui Gigi Becali. Este cunoscut faptul că între cei doi există anumite disensiuni.

Risto primește acum 11.000 de euro pe lună, însă ar dori aproximativ 20.000 de euro pe lună în continuare. După cum a și afirmat, Gigi Becali nu pare dispus să-i ofere această sumă, însă, nu este exclus ca fotbalistul să fie convins cu o sumă considerabilă la semnătură.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare